2010-09-09

I dag har ja varit ledig! Barnen & ja tog det lugnt hela fm. Tog en skön sovmorgon till strax efter 9. Sen har vi mest gått & plockat & glott på tv =). Så skönt så!
I em så träffades Linda med barn, Carina med barn & så vi i lekparken. Hade med oss fika ut dit & hade det gött! Va där ute i 2 timmar & barnen cyklade & åkte bobby car för fulla muggar =). Jätte trevligt! Så kul nu när Linda & dom har flyttat hit & vi kan ta en lekstund lite när som ist för att planera =).

Har föresten pratat med Bvc i dag igen. Linus har varit skit trälig i magen nu i dryg 4 veckor. Men först så åt han pencellin & då trodde ja att det berodde på det. Sen blev Rasmus med trälig i magen. Infuensa tänkte ja. Men nu i dag så har ja bytt upp mot 10 bajsblöjor & det värkligen rinner om honom. Så nu ska vi köra helt mjölkfritt tills ons då vi ska in till bvc & ta en vikt & prata om hur vi ska gå till väga. Hoppas på att få en remis till barn så dom undersöker grundligt va det beror på. Måste komma ihåg & ringa till dagis & förberedda dom. Linus ska vara på dagis hela dagen på måndag. Så det blir både lunch & mellis där. 

/Fia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0