2010-09-13

Först av allt vill ja gratta min kära vän Linda på hennes dag =)

Den här dagen kunde ha börjat bättre. Ställde kl på 7 i går kväll. Men ja va visst tröttare än tröttast i morse, så kl hade ja visst stängt av =). Halv 9 vaknar ja & inser att vi har försovit oss. Fanken vi skulle vara hos läkaren med Rasmus halv 10. Gärna en kvart innan för att göra EKG. Upp med ungarna, slängde i dom varsin välling flaska. & på med kläderna. Men vi hann! Kl 9 va vi på dagis så det va verkligen rekord i dag =).
Gick hur bra som hellst hos läkaren. Rasmus va så duktig. Det va en läkarkandidat med så allt dom gjorde gjordes 2 gånger & Rasmus klagade inte. Dom gjorde även ett UL på hjärtat & det va heller inte några problem! Han tyckte det va mer spännande att se på bildskärmen! Allt såg bra ut & vi behöver inte återkomma! 
 Efteråt så åkte vi in till stan en snabbis. När man varit så duktig så måste man ju få nått. Så vi gick ner till Lekia & Rasmus valde en mortor cykel. Gick även & tog en snabbfika innan vi åkte & hämtade Linus på dagis!

Så nu ligger Linus ut & Sover & Rasmus han kollar på tv. Ska gå ut en sväng sen. Gäller att passa på när det är så fint väder.
Vid 5 hugget ska ja åka på föreläsning med jobbet.

/FIA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0